Bokanmeldelse av Om bullshit og Om Sannhet (Spartacus), Morgenbladet 19. desember 2008.

Harry G. Frankfurts essays om tøvprat og sannhet er nå ute på norsk. (....) Styrken ligger derfor i selve begrepsanalysen, hvor Frankfurts utvilsomt fruktbare sondring mellom løgn og bullshit utgjør essensen.

Bokanmeldelse Om bullshit og Om Sannhet (Spartacus), Bergens Tidene 1. desember 2008:

Pisspreik, løgn og sannhet; To små fengslende bøker om sannhetens vilkår og verdi

Bokanmeldelse Om bullshit, Dagens Næringsliv 18. november 2008:

Verre enn løgn; «Bullshit» er blitt et nytt forskningsfelt, og professor Harry G. Frankfurt mener bullshit-faktoren i offentligheten er mer skadelig enn løgnen. Er det bare vrøvl?

Klassekampen 2.6.2009

Harry G. Frankfurt om bullshit i offentligheten.

test

tull

THE SUNDAY TIMES (LONDON) om "OM BULLSHIT"

« Jeg må si; les den umiddelbart. - Nydelig skrevet, klar, ironisk og dyptgripende er det en modell for det filosofi kan og burde gjøre. Den er et lite og sterkt provoserende mesterstykke. Og jeg bullshitter deg ikke.»SAN FRANCISCO CHRONICLE

"Om bullshit tilbyr en stramt fokusert, avslørende kritikk av et politisk og kulturelt klima som kan ses som direkte fuktig dryppende av løgnaktighet, forvirring, utflukter og illusjon."'Fordervelsens Lakeier' av Bobby Peruz er i handelen.

Sagt om boka; ...ny genre, friskt Pust, page-turner, Som et hestespark I solar plexus...kjøp den i en bokhandel eller på nettet. Snart kommer de første anmeldelsene.